Waterdichte camera legt actiebeelden in Full HD vast

0
35
MiTAC breidt de Mio MiVue videocameraserie uit met een lichtgewicht actiecamera die waterdicht is en beelden opneemt in Full HD resolutie.

De Mio MiVue M350 is een actiecamera voor het vastleggen van outdoor activiteiten. De camera weegt slechts 130 gram. Hij heeft een IPX8 waterdichte behuizing waarmee je een uur lang tot drie meter onder water kan filmen. De bijgeleverde oplader is ook waterdicht en je kan de camera opladen terwijl je opnames maakt.

Mio MiVue350

Mio MiVue350 (© ; licentie: )


De MiVue M350 maakt video-opnames met een Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). De actiecamera is uitgerust met een groothoeklens die videobeelden vastlegt met een gezichtsveld van 170 graden. De MiVue 350 meet 108 x 35 x 37 mm.

De MiVue M350 wordt geleverd met meerdere bevestigingsmogelijkheden, waarmee je de actiecamera op elk type fiets of motor kan monteren, evenals op een helm of aan een arm om handenvrij te filmen. Een trilfunctie duidt aan wanneer je een opname start.

Prijs en beschikbaarheid
De Mio MiVue M350 actiecamera is al beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 199,99.

Foto van Mio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPhilips beeldscherm zorgt voor betere ergonomische houding
Volgend artikelBelgen betalen 20 euro meer voor Aldi-tablet
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.