Videocamera’s voor gebruik in de auto van Mio

1
44
Mio lanceert de MiVue productlijn, een reeks digitale videorecorders die bedoeld zijn voor gebruik in de auto om gebeurtenissen onderweg op te nemen.

De Mio MiVue 338, MiVue 358 en MiVue 388 zijn nieuwe digitale videorecorders voor het vastleggen van gebeurtenissen tijdens het rijden. De MiVue-recorders passen op de voorruit en kunnen zo de richting en de impact van verkeersongevallen registreren.

Mio MiVue 388

Mio MiVue 388 (© ; licentie: )


De drie toestellen zijn uitgerust met een 120-graden breedhoekcamera die 1080p HD-video’s kan opnemen. De MiVue 388 is uitgerust met GPS-lokalisatie en heeft een ingebouwde database van flitslocaties met gratis levenslange updates.

De productreeks wordt geleverd met MiVue Manager, een softwarepakket dat de opslag van gegevens en analyses mogelijk maakt. Bestuurders kunnen met GPS-tracking hun routes bijhouden via Google Video sharing en met de Direction Analyser hun rijgedrag in kaart brengen voor analyses na ongevallen.

De MiVue digitale videorecorders kan je ook gebruiken als handheld camera. Zo kan je bijvoorbeeld na een ongval de schade aan de auto vastleggen. Losgekoppeld biedt de batterij een autonomie van één uur.

De MiVue 358 en 388 zijn uitgerust met een parkeermodus. Die bewaakt de omgeving van de auto wanneer de bestuurder niet bij het voertuig aanwezig is. De camera start automatisch met opnemen wanneer er beweging rondom het voertuig wordt gedetecteerd.

Prijs en beschikbaarheid
De Mio MiVue reeks zijn al beschikbaar en hebben de volgende adviesprijzen:
– MiVue 338: € 99,99
– MiVue 358: € 129,99
– MiVue 388: € 169,99

Foto van Mio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHoogwaardige hoofdtelefoons van Britse makelij
Volgend artikelSamsung kleurenlaserprinters ondersteunen Near Field Communication
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Mooi, mooi, maar van Mio had ik nu verwacht dat ze deze functionaliteit zouden integreren in hun GPS high end toestellen. Immers dit soort producten overspoelt al onze markt tegen heel lage prijzen. Zel al een jaar in het bezit van een ingevoerd toestel (incl alle invoerrechten en taksen en transport 80€ betaald)dat voor en achterkant in de gaten kan houden, registreren samen met de GPS coordinaten, de files reand-only zet indien de G-kracht te groot is en er ook voor zorgt dat er gaan onafgesloten bestanden achtergelaten worden op de microSD kaart. O ja HD kwaliteit zodat er nog iets deftigs te zien is ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.