Scherpere beelden met nieuwe GoPro actiecamera’s

0
18
GoPro brengt nieuwe versies uit van de Hero3 actiecamera’s die compacter en lichter zijn, een betere autonomie bieden en scherpere beelden vastleggen.

De GoPro Hero3+ Black Edition is de meest geavanceerde actiecamera van de fabrikant tot nu toe. Deze compacte camcorder kan ook 4K videobeelden opnemen. De behuizing werd vernieuwd en is 20 percent kleiner en lichter dan het vorige model.

GoPro HeroO3+ Black Edition

GoPro HeroO3+ Black Edition (© ; licentie: )

De Hero3+ Black Edition biedt tevens 4x snellere WiFi en een batterij die 30 percent langer meegaat. Er is een nieuwe SuperView videomode en ook een nieuwe lens die een betere beeldkwaliteit biedt. Een nieuwe Auto Low Light-functie past automatisch de framerate aan naar gelang de lichtomstandigheden.

Naast de Black Edition lanceert GoPro ook een Siver Edition die niet in 4K filmt, maar 1080p-beelden op 60fps kan opnemen en 720p-beelden op 120fps.

Prijs en beschikbaarheid
De GoPro Hero3+ Black Edition heeft een adviesprijs van € 449. De Hero 3+ Silver Edition heeft een adviesprijs van € 349.

Website GoPro

Vorig artikelSony laat je ook tijdens het zwemmen naar muziek luisteren
Volgend artikelHema legt goedkope Android smartphone in de rekken
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.