Google muziekdienst nu ook ‘overal’ toegankelijk

0
30
Google maakt de Google Play Music muziekstreamingdienst met een abonnementsformule beschikbaar via een app voor smartphones en tablets.

De muziekstreamingdienst Google Play Music was tot nu toe enkel via de browser beschikbaar. Google maakt nu de cloudmuziekdienst beschikbaar op meerdere apparaten. Met de nieuwe Google Play Music All Access formule kan je de dienst nu ook gebruiken op Android toestellen. Google rolde de dienst uit in negen Europese landen waaronder België. In Nederland is de formule niet beschikbaar.

Google Play All Access

Google Play All Access (© ; licentie: )

Google Play Music synchroniseert de muziekbestanden tussen je apparaten. Je kan ook je muziekbibliotheek uploaden naar Google Play. Je kan tot 20.000 nummers opslaan. Nummers die je koopt in de Google Plays winkel tellen niet mee.

Je kan de dienst 30 dagen uitproberen als je intekent voor 15 september 2013. Daarna betaal je voor de volgende maand € 7,99. Een maandelijks abonnement kost daarna € 9,99. Je moet een Google en een Google Wallet account hebben om je te kunnen abonneren op Google Play Music All Access.

Foto van Google
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPhilips breidt Hue verlichtingssysteem uit met armatuur en lichtstrips
Volgend artikelHoogwaardige hoofdtelefoons van Britse makelij
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.