Draadloze hoofdtelefoon van Bose

0
121
Bose kondigt zijn eerste draadloze stereo hoofdtelefoon aan die is uitgerust met een afneembare Bluetooth-module.

De Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon maakt het mogelijk om draadloos naar muziek te luisteren of films te bekijken dankzij de Bluetooth technologie. De hoofdtelefoon heeft een aparte, afneembare Bluetooth-module aan de linkerkant die werkt op batterijen en evenveel weegt als een normaal snoer. De module kan je opladen met een meegeleverde usb-kabel.

Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon

Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon (© ; licentie: )


Apparaten kunnen een draadloze verbinding maken door de twee knoppen op de Bluetooth-module in te drukken. Er kunnen twee bronnen tegelijk worden aangesloten waartussen je kan schakelen. Als je bijvoorbeeld een telefoongesprek ontvangt op een aangesloten telefoon terwijl je luistert naar een aangesloten audiobron, wordt de audiobron gepauzeerd voor het gesprek en hervat wanneer het gesprek is beëindigd.

De Bose TriPort-technologie en de gepatenteerde actieve equalisatie moeten zorgen voor diepe lage tonen en een natuurlijk geluid. Het draadloze signaal werkt tot ongeveer negen meter afstand en de geïntegreerde oplaadbare batterij gaat 200 uur mee in standby-modus. Met de bijgeleverde audiokabel kan je de koptelefoon ook bekabeld gebruiken als bijvoorbeeld de batterij leeg is.

Prijzen en beschikbaarheid
De Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon in zwarte kleur is vanaf 27 mei 2013 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 249,95.

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel‘Honingwoorden’ bemoeilijken het kraken van wachtwoorden
Volgend artikelAndroid smartphone met 4,5-inch IPS touchscherm en dual-sim bij Aldi NL
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.