Home Audio / Video

Ook onder water filmen met Full HD Handycam camcorder van Sony

0
99
Sony introduceert een slanke camcorder in de Handycam reeks waarmee je tot 10 meter onder water Full HD video’s en foto’s kan maken.

De nieuwe Handycam HDR-GW66VE is een camcorder in zakformaat. Het toestel meet 108,5 x 32,5 x 70 mm en weegt 188 gram (exclusief batterij). De camcorder is uitgerust met de
Exmor R CMOS-sensor en een G Lens-objectief. Hij biedt 10x optische zoom, 17x extended zoom en 120x digitale zoom. De Optical SteadyShot met Active ModeSteadyShot beeldstabilisatie zorgt ervoor dat opnames helder en scherp zijn ook als je inzoomt.

Sony Handycam HDR-GW66

Sony Handycam HDR-GW66 (© ; licentie: )


De Handycam HDR-GW66VE is waterdicht tot 10 meter en is bestand tegen stof en vuil. Hij overleeft valpartijen en is bestand tegen vriestemperaturen tot -10 °C. De camcorder kan opnemen in AVCHD-formaat of MP4-opnameformaat en kan foto’s maken met een maximum grootte van 20,4 megapixel (6016 x 3384 pixels).

De HDR-GW66VE camcorder is uitgerust met een 3-inch (7,5 cm) Clear Photo LCD scherm (460 K dots). Hij ondersteunt Memory Stick Micro- (Mark 2) en Micro SD/SDHC/SDXC-geheugenkaarten (klasse 4 of hoger). Met een volledig opgeladen batterij kan je tot 120 minuten filmen in HD.

De nieuwe Handycam heeft ook een extra knop aan de voorkant om video’s en foto’s van jezelf te maken terwijl je de camcorder op een armlengte afstand houdt.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Handycam HDR-GW66VE Full HD camcorder heeft een adviesprijs van € 480 en is vanaf midden juni 2013 beschikbaar in zwart of wit.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.