Hardware | Nieuws
Alcatel One Touch Scribe HD Android smartphone

Opnieuw mobiele telefoons van het merk Alcatel te koop

Het merk Alcatel One Touch maakt een comeback op de Benelux markt. Het Chinese bedrijf TCL Communication lanceert onder de merknaam een nieuw gamma smartphones, waaronder de One Touch Scribe HD.

Begin deze eeuw verkocht Alcatel gsm-modellen die gebruiksvriendelijk waren onder de naam One Touch. TCL Communication laat het merk een comeback maken. Het introduceert onder meer de Alcatel One Touch Scribe HD. Deze smartphone is uitgerust met een 5-inch capacitief HD IPS multi-touchscherm (720 x 12080 pixels). De smartphone is uitgerust met een quad-core 1,2-GHz processor, 1 GB RAM en gebruikt Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. De Scribe HD ondersteunt 3G+, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct en Bluetooth 4.0.

Alcatel One Touch Scribe HD

Alcatel One Touch Scribe HD

De Alcatel One Touch Scribe HD wordt geleverd met een touch pen waarmee je in apps, zoals Scribe Note, notities en schetsen kan maken met ondersteuning van handschriftherkenning. Ook meegeleverd wordt de MagicFlip magnetische cover om het scherm te beschermen.

De smartphone is uitgerust met een 8 megapixel camera met autofocus en led-flash op de achterzijde en heeft ook een VGA frontcamera voor videochatten. De Scribe HD is uitgerust met 4 GB intern geheugen en ondersteunt microSD geheugenkaartjes tot 32 GB.

Prijs en beschikbaarheid
De Alcatel One Touch Scribe HD Android smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Flash Red, Flash Yellow, Pure White en Black. Wanneer het toestel te koop zal zijn en voor welke prijs werd nog niet meegedeeld.

Update 07/03/2013: Inmiddels is bekend dat deze smartphone beschikbaar is vanaf mei 2013 voor een adviesprijs van € 299,99.

Photo of Alcatel One Touch
Categorieen Producenten
Naar begin pagina.

1 reactie bij Opnieuw mobiele telefoons van het merk Alcatel te koop

  • 1
    ecomm zegt:

    Niet officieel, maar volgens de geruchten zal de Alcatel One Touch Scribe HD een adviesprijs van 399 euro krijgen en al binnen een maand op de markt verschijnen.

    0

Laat een reactie achter

  

  

  

Je kunt deze HTML tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>