Toshiba combineert Windows 8 Ultrabook en tablet

0
39
De Toshiba Satellite U920t is uitgerust met een 12,5-inch touchscherm, maar heeft tevens een uitschuifbaar toetsenbord, zodat je deze Windows 8 computer kan gebruiken als tablet of als laptop.

De Satellite U920t is een Ultrabook die een laptop combineert met een tablet in een zilverkleurige magnesium behuizing. Het 12,5-inch (31,8 cm ) LED-backlight IPS aanraakscherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Het beeldscherm wordt beschermd door een krasbestendig Corning Gorilla Glass-front voorzien van een anti-vingerafdrukcoating. De Satellite U920t wordt aangedreven door een derde generatie Intel-processor en de nieuwste Intel HD Grapics 4000. De laptop-tablet is uitgerust met een SSD met een opslagcapaciteit van maximaal 256 GB.

Toshiba Satellite U920t

Toshiba Satellite U920t (© ; licentie: )

Verder heeft deze Satellite full-size poorten, waaronder HDMI, twee USB 3.0-poorten (waarvan één met Sleep-and-Charge) en een SD-kaartlezer. De Ultrabook ondersteunt WLAN 802.11b/g/n en Bluetooth 4.0. Ook Intels Wireless Display-technologie wordt ondersteund voor het draadloos streamen van content naar het grote beeldscherm van een compatibele tv. Aan de achterzijde heeft de Satellite U920t een 3 megapixel camera met Auto Focus en aan de voorzijde een 1 megapixel camera. Besturingssysteem is Windows 8.

Beschikbaarheid en prijs
De Toshiba Satellite U920t is in het vierde kwartaal van 2012 te koop voor een adviesprijs die start vanaf € 1.199.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPentablet met touchbediening voor meer creativiteit
Volgend artikelAldi België met desktopvervangende laptop
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.