Draadloos foto’s printen tot formaat A3+

0
27
Epson introduceert in de Stylus Photo serie fotoprinters een A3+-model dat is uitgerust met WiFi zodat je ook groot formaat-foto’s kan afdrukken vanaf verschillende locaties.

De Epson Stylus Photo 1500W is bedoeld voor amateurfotografen die hun foto’s ook op groot formaat wensen af te drukken. Epson’s nieuwe draadloze fotoprinter kunnen ze thuis of op kantoor neerzetten op de plek die ze verkiezen. Door de WiFi-functionaliteit is afdrukken mogelijk vanaf laptops, desktopcomputers of mobiele apparaten. Met Epson’s iPrint-app is het ook mogelijk te printen vanaf iPhones, iPads en Android-apparaten. De Stylus Photo 1500W maakt gebruik van Epson’s Claria inktset met afzonderlijke inktpatronen in zes kleuren (cyaan, lichtcyaan, magenta, lichtmagenta, geel, zwart) en biedt een resolutie tot 5760 x 1440 dpi. Het toestel kan afdrukken op media zoals glanzend papier, gewoon papier, enveloppen, opstrijkafbeeldingen, evenals cd’s en dvd’s.

Epson Stylus Photo 1500W

Epson Stylus Photo 1500W (© ; licentie: )


De nieuwe Stylus Photo fotoprinter ondersteunt foto’s in het standaard formaat van 4 x 6 inch (10 x 15 cm) tot en met afdrukken op panorama- en A3+-formaat. Het duurt 198 seconden volgens Epson voor het printen van een A3+-afdruk bij instellingen voor standaardfotokwaliteit. De Stylus Photo 1500W biedt ook PictBridge-ondersteuning voor direct afdrukken vanaf digitale camera’s en Photo Viewers.

Prijs en beschikbaarheid
De Epson Stylus Photo 1500W is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2012 en heeft een adviesprijs van € 299.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTablet met quad-core processor van Asus
Volgend artikelEerste Sony Xperia smartphone na einde samenwerking met Ericsson
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.