Zakelijke 10-inch tablet met Windows 7 van Dell

0
37
Met de nieuwe Latitude ST tablet maakt Dell zakelijke toepassingen mobiel. De 10-inch tablet is bedoeld voor gebruik in bedrijven, ziekenzorg en onderwijs.

De Dell Latitude ST tablet-pc heeft een 10,1-inch multitouch Wide Viewing Angle LED scherm met Corning Gorilla Glass en een WXGA resolutie (1280 x 800 pixels). Naast multitouch invoer ondersteunt de tablet ook invoer met de N-Trig-pen. Een rubberen bumper beschermt de tablet bij een val. De Latitude tablet gebruikt een Intel Atom processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz, 2 GB werkgeheugen en Intel GMA 600 graphics. De tablet kan worden uitgerust met een ssd van maximaal 128 GB. Besturingssysteem is Windows 7.

Dell Latiturde ST

Dell Latiturde ST (© ; licentie: )


Naast een 5 megapixel camera op de achterzijde heeft de Latitutde ST ook een front-facing 720 p camera. Wat aansluitingen betreft beschikt de tablet over een usb 2.0-poort, een sd-kaartlezer en een hdmi-uitgang. Met een optioneel Latitude ST Series docking station breid je de aansluitingen uit met 3 usb 2.0-poorten, Gigabit LAN, hdmi en audio out. De batterij zou tot 6 uur meegaan. De Latitude ST meet 270 x 186 x 15 mm en weegt 816 gram. De zakelijke tablet van Dell is vanaf november verkrijgbaar. Over de prijzen werd niets meegedeeld.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelImperial March uit Star Wars gespeeld door floppydiskdrives
Volgend artikelKleinste kleurenmultifunctional in Xerox’s WorkCentre gamma
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.