Snelle monochrome A4-laserprinters van Samsung

0
20
Samsung introduceert met de ML-5510 en ML-6510 serie een nieuwe lijn van high-end zakelijke laserprinters. Deze monochrome A4-laserprinters zijn uitgerust met een 700-MHz CPU, een primeur volgens Samsung.

Dankzij de 700-MHz processor halen de Samsung ML-5510 en ML-6510 printsnelheden van respectievelijk 52 pagina’s per minuut (ppm) en 62 ppm. De laserprinters kunnen dubbelzijdig afdrukken, hebben een handige ECO-knop en zijn uitgerust met speciale anti-jamtechnologie die voorkomt dat meerdere vellen papier tegelijk worden opgenomen. Ook bieden ze verschillende professionele papierverwerkingsopties. Zo kan je een 2000-vel hoge capaciteitfeeder toegevoegen voor een maximale invoercapaciteit van 3600-vel papier of een finisher. Tevens ondersteunen ze een ruim aantal papiersoorten, waaronder stevig papier en kaarten.

Samsung ML6510 laserprinter

Samsung ML6510 laserprinter (© ; licentie: )


De afzonderlijke tonercartridge en drum van de nieuwe serie zakelijke printers van Samsung gaan respectievelijk 30.000 en 80.000 pagina’s mee. Een numeriek bedieningspaneel en een vierregelig LCD-scherm tonen alle afdrukopties. Met Samsung’s SyncThru-Admin kunnen de Samsung ML-5510 en ML-6510 op afstand worden bewaakt en beheerd, terwijl CounThru een oplossing biedt voor facturering en job-accounting.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung ML-5510 en 6510 serie monchrome A4-laserprinters zijn leverbaar vanaf september voor een prijs vanaf € 789, exclusief BTW.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEén rugzak voor spiegelreflex en laptop
Volgend artikelNikon camera’s met verwisselbaar objectief
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.