Aanraakgevoelige gezins-pc van HP presteert goed

0
260
HP TouchSmart 610-1050be

HP TouchSmart 610-1050be (© ; licentie: )

Touchscreens zijn vandaag de dag algemeen verspreid. Bijna elke smartphone beschikt immers over een aanraakscherm en ook tablets zoals de Apple iPad zijn zeer populair. De HP TouchSmart 610-1050be is een alles-in-één pc met een aanraakscherm. Heeft dat ook zijn nut op een desktop-pc?

Compact, functioneel, intuïtief en competitief zijn de woorden die de HP TouchSmart 610-1050be het best omschrijven. Het is een all-in-one systeem dat alle systeemcomponenten en het scherm bundelt in een compacte behuizing. Je kan het systeem met je vingers bedienen of met behulp van het meegeleverde draadloze toetsenbord en dito muis.

In de doos
De HP TouchSmart 610-1050be wordt geleverd in een grote, stevige doos. Dat is ook noodzakelijk als je weet dat deze alles-in-ééncomputer gehuisvest is in een redelijk groot 23-inch scherm. Naast de aanraak-pc zelf levert HP ook nog een draadloze desktopset mee, bestaande uit een zeer degelijk toetsenbord, een muis en een ontvanger. HP voorziet ook een (Windows Media Center compatibele) afstandsbediening, 2 AAA-batterijen, een IR-ontvanger en documentatie. Tot slot vinden we in de doos ook nog een externe voedingsadapter van 180 Watt.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelAndroid-tablet van Archos voor slechts 99 euro
Volgend artikelDuo laptops voor gamefanaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.