Gsm die van entertainment houdt

1
380

Nokia kondigt de N81 en N81 8 GB, multimediacomputers in miniatuur die zijn geoptimaliseerd voor entertainment, muziek en games.
Nokia N81
De nieuwe Nokia N81 is volgens de gsm-fabrikant een echte multimediacomputer en een ideaal toestel voor consumenten die hun muziek, games en favoriete multimedia overal mee naar toe willen nemen. De Quadband N81 in schuifmodel biedt zowel 3G- als WLAN- en Bluetooth-connectiviteit en heeft een 2,4-inch QVGA (240 x 320 pixels) kleurenscherm. Hij is uitgerust met speciale muziek- en gametoetsen en een koptelefoonconnector van 3,5 mm. Het toestel heeft een glanzend en gestroomlijnd oppervlak en toetsen die licht geven wanneer ze worden geactiveerd. Het driedimensionale multimediamenu geeft je intuïtieve toegang tot multimediabestanden. Met de N81 kun je online muziek zoeken en kopen via de Nokia Music Store. Windows Media DRM beschermde bestanden worden ondersteund. De Nokia N81 komt in twee versies: het model dat gebruik maakt van microSD geheugenkaartjes kost € 360 (inclusief een Nokia 2 GB microSD Card), het model met 8 GB geheugen kost € 430.
Nokia kondigt ook een nieuwe versie aan van de N95 met 8 GB geheugen en met een nieuw, lichtgevend QVGA-scherm van 7 centimeter. De Nokia N95 8GB heeft een adviesprijs van € 560 euro. De drie nieuwe toestellen in de N-series worden verwacht in het vierde kwartaal 2007.

Adviesprijs

– Nokia N81: € 360
– Nokia N81 8 GB: € 430
Vorig artikelElektrosmog: waarheid of dichtsel?
Volgend artikelVoor de muziekliefhebbers
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Komt deze telefoon ook nog uit in de HI editie?
    Of wanneer kan ik deze telefoon krijgen bij the phonehouse?
    Ik wil deze telefoon namelijk heel graag hebben en de telefoon wat ik nu heb begeeft het namelijk best snel!!

Reacties zijn gesloten.