BlackBerry PlayBook is dankzij gedaalde prijzen tablet-hebbeding

2
85
Tablets zijn niet alleen bij de fervente multimedialiefhebber razend populair. Vertegenwoordigers en zaakvoerders gebruiken het kleinood onderweg en thuis om in contact te blijven met hun bedrijf. RIM  speelt daarop in met de BlackBerry PlayBook, de eerste echte “zakelijke tablet”. Maar omdat die niet goed verkoopt, wordt hij nu aan bradeerprijzen aangeboden. De moeite waard?

De BlackBerry PlayBook verkocht vlak na de introductie slecht. Dat was volgens Research In Motion (RIM), het bedrijf achter BlackBerry, onder meer te wijten aan een “concurrerende dynamiek in de tabletmarkt” (ze moeten iets verzinnen als uitleg natuurlijk) en de vertraging die PlayBook OS 2.0 had opgelopen. Om toch van de voorraden af te raken, biedt RIM de BlackBerry PlayBook nu aan spotprijzen aan. Wij kochten onze PlayBook 16 GB voor slechts 199,99 euro, inclusief BTW!

 
In de doos

In de fraaie doos van de BlackBerry PlayBook 16 GB vinden we ook nog een aantal accessoires. RIM levert standaard volgende accessoires mee: een 100 – 240V micro-USB-netlader, een micro-USB-kabel, documentatie en een schoonmaakdoekje voor het aanraakscherm. Bovendien levert de Canadese fabrikant ook nog een degelijk draagtasje mee. De kers op de taart dus!

BlackBerry PlayBook

BlackBerry PlayBook (© ; licentie: )

 
Design

De BlackBerry PlayBook is voorzien van een trendy, doch stijlvol design. Deze tablet is volledig in het zwart  uitgevoerd, slechts doorbroken door enkele zilverkleurige accenten. Rondom het 7-inch aanraakscherm zien we een glanzende, zwarte rand die eveneens aanraakgevoelig is. In die rand is bovenaan een waarschuwingslampje en een secundaire camera voor videotelefonie ingewerkt. Aan de linker- en rechterzijde van het scherm werden de luidsprekers ingebouwd. Onder het scherm is de BlackBerry-merknaam aangebracht.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelEen skateboard controleren met je hersenen
Volgend artikel3D-games spelen met verbeterde diepte-ervaring

2 REACTIES

  1. Je moet blijkbaar wel erg opletten met de prijs die ze momenteel aanrekenen. Boven onze artikels plaatst Google altijd van die content related ads, ik zie daar nu een reclame van Bol.com die de “BlackBerry PlayBook 16GB (Zwart)” aanbiedt aan € 199,- en daarnaast een reclame van Neckermann.com die de “BLACKBERRY PlayBook WiFi 16 Gb” verkoopt aan € 499,-. Zover ik kan oordelen is dat toch hetzelfde toestel, maar wat een prijsverschil!

  2. Heb ook een playbook a.a. Dec 2011 en bevalt mij ook uitstekend. Het is zijn prijs dubbel waard gezien de mogelijkheden. Heb ook het OS2 geinstalleerd, dit is een hele verbetering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.