HP Envy 110: de printer opnieuw uitgevonden?

0
91
Een multifunctionele printer die net zo goed een plaats verdient in je woonkamer of keuken als in je werkkamer? En waar je niet noodzakelijkerwijze een computer moet aan verbinden om er mee te kunnen printen? Dat is de HP Envy 110, die ook kan faxen, scannen en kopiëren. Wij hebben hem getest.

Voor een multifunctional is de nieuwe HP Envy 110 e-All-in-One erg compact, maar het blijft toch een groot apparaat om zomaar eventjes ergens neer te poten. De vormgeving is wel zeer geslaagd. Zijn wit- en crèmekleurige chassis oogt aangenaam (er bestaat ook een pikzwarte uitvoering). De strakke, rechte designlijnen geven het geheel een zeker cachet. Een aanraakgevoelig kleurenscherm dient voor de bediening. Een draadloze netwerkkaart is ingebouwd.  Bovendien kun je er niet alleen mee printen, maar ook mee scannen, kopiëren en faxen via het internet. Bovendien kun je via het aanraakscherm apps en inhoud downloaden en printen van het internet. Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets kunnen rechtstreeks met de Envy 110 werken, zonder tussenkomst van een computer.

hp envy 110 e-all-in-one

hp envy 110 e-all-in-one (© ; licentie: )

Het klinkt allemaal heel aantrekkelijk, maar hoe werkt het in de praktijk?

 
In de doos

HP besteedde niet alleen veel aandacht aan de vormgeving van de Envy 110, maar ook aan de gebruikerservaring wanneer je de verpakking opent. Een groot kleurenblad bevat duidelijke instructies voor de installatie. Daaronder vind je de printer en in een apart doosje zitten de benodigde kabels (usb en stroom) en de installatie-dvd.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelTwitteren in de jaren tachtig van de vorige eeuw
Volgend artikelSnelle Dual Band router voor streamen van HD media
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.