Kristalhelder vergaderen op afstand

0
139
Jabra Speak 410 MS

Jabra Speak 410 MS (© ; licentie: )

Vergader je veel en/of ben je vaak op verplaatsing? Dan is de nieuwe mobiele oplossing voor conference calls met kleine groepen van Jabra misschien iets voor jou. De Jabra Speak 410 is erg compact vormgegeven en wordt geleverd met een beschermhoesje.

De Jabra Speak 410 MS is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync. Microsoft gaf het programma deze naam, omdat het doel van Lync erin bestaat om mensen met elkaar te verbinden. Het maakt niet uit of je nu wil telefoneren, chatten of bestanden en applicaties wil delen. De nieuwe manier van communiceren noemen we Unified Communications (UC). In deze review overlopen we de mogelijkheden van UC en kom je te weten welke meerwaarde de Jabra Speak 410 biedt.

In de doos
Het kleine doosje biedt plaats aan de Jabra Speak 410 die verpakt zit in het bijbehorende beschermhoesje. Daarnaast treffen we in het doosje ook nog een cd-rom en een beknopte handleiding aan. De cd-rom bevat de Jabra PC Suite software en de handleidingen. Dat is alles. Erg compact en draagbaar dus.

Design
De Jabra Speak 410 wordt geleverd in een stijlvolle, beschermende hoes die zeker het vermelden waard is. De Jabra Speak 410 zelf lijkt een beetje op een discusschijf. De Jabra Speak 410 is uitgevoerd in een combinatie van mat en glanzend zwart. Het grootste deel van het apparaat wordt in beslag genomen door de speaker. In de glanzende rand rond de speaker zijn de bedieningsknoppen aangebracht.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelFluisterstille en energiezuinige NAS
Volgend artikelKrachtige mediaspeler in compact formaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.