Oplossing voor dode WiFi-zones

0
88
Netgear introduceert de AC750 WiFi Range Extender EX3800, een draadloze uitbreiding van je bestaande wifi-netwerk waarmee je zogenaamde “dead spots” kunt verhelpen. De nieuwe extender is voorzien van een extra stopcontact.

De Netgear AC750 WiFi Range Extender vergroot de dekking van je bestaande draadloze netwerk en is compatibel met alle actuele wifi-standaarden, waaronder ook het snellere Wireless-AC. Deze dual-band wifi-extender ondersteunt snelheden tot 750 Mbit/s (300 Mbit/s+450 Mbit/s) in de 2,4- en 5GHz frequentiebanden.

De AC750 WiFi Range Extender is voorzien van FastLane technologie en kan twee WiFi-frequenties tegelijkertijd gebruiken om een supersnelle draadloze verbinding te creëren die ideaal is voor HD video streaming en gamen.

Netgear AC750 EX3800 WiFi Extender

Netgear AC750 EX3800 WiFi Extender (© ; licentie: )

De extender heeft een doorgeefstopcontact, twee draaibare externe antennes en een Ethernet-poort met auto-sensing technologie. Daar kun je gameconsoles, smart-tv’s of streaming-apparatuur op aansluiten om ze op die manier draadloos met je thuisnetwerk te verbinden.

De AC750 WiFi Range Extender kan ook ingesteld worden als wifi-toegangspunt, waarbij je hem via een Ethernet-kabel aansluit op een internetmodem.

De Netgear AC750 WiFi Range Extender kost €64,99.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelDraadloze koptelefoon filtert omgevingslawaai
Volgend artikelBetaalbare multimedia-pc en mini-laptop bij Aldi Nederland
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.