Snelle geheugenkaarten voor 4K UHD-video’s

0
84
De nieuwe PRO Plus en EVO Plus geheugenkaarten van Samsung bieden hogere prestaties in digitale spiegelreflexcamera’s, smartphones, tablets en actiecamera’s. De PRO Plus is voldoende snel voor Ultra HD-video, terwijl de goedkopere EVO Plus geen problemen heeft met HD-video.

De Samsung PRO Plus en EVO Plus sdxc klasse 10-geheugenkaarten verschijnen zowel in sd- als microsd-formaat. De PRO Plus heeft een leessnelheid van maximaal 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 90 MB/s en is daardoor voldoende snel voor 4K Ultra HD-video. Ze bestaat in 32GB en 64GB. Op de 64GB-versie is voldoende plaats voor 110 minuten 4K UHD-video of 490 minuten Full HD-video.

De goedkopere EVO Plus leest aan maximaal 80 MB/s en schrijft aan maximaal 20 MB/s. Ze verschijnt in de formaten 32GB, 64GB en 128GB. Deze geheugenkaart is voldoende snel voor Full HD-video. Op de 128GB versie past 980 minuten Full HD-video.

Samsung PRO Plus en EVO Plus sdxc-kaarten

Samsung PRO Plus en EVO Plus sdxc-kaarten (© ; licentie: )

Deze geheugenkaartjes blijven functioneren bij temperaturen tussen -25°C en 85°C. In rusttoestand weerstaan ze zelfs temperaturen tot -40°C. Behalve tegen deze extreme temperaturen, zijn de geheugenkaarten ook bestand tegen water, röntgenstraling, magnetische velden en externe schokken. De PRO Plus en EVO Plus weerstaan bovendien 72 uur lang zeewater, 48 uur langer dan de bestaande geheugenkaarten.

De microSD-varianten komen eind mei op de markt. De SD-varianten verschijnen in juni. De exacte prijzen zijn nog niet bekend.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelKleine maar dappere tablet bij Aldi België
Volgend artikelMicro-hifisysteem bruikbaar in meerdere ruimten
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.