Kleine draadloze speaker speelt luid

1
347
HARMAN introduceert de JBL GO, een kleine draadloze Bluetooth 4.1-luidspreker met een autonomie van maximaal vijf uur. De fabrikant beweert in zijn persbericht dat deze speaker ondanks zijn klein formaat toch een “groots geluid” produceert.

Of de nieuwe JBL GO van HARMAN werkelijk een “groots geluid” produceert of gewoon heel luid speelt, zal een test moeten uitwijzen, maar dit draadloze speakertje is in elk geval heel draagbaar. Het luidsprekertje meet slechts 6,83 x 8,27 x 3,08 cm en weegt 130 gram.

JBL GO Bluetooth 4.1-speaker

JBL GO Bluetooth 4.1-speaker (© ; licentie: )

Naast draadloze streaming via Bluetooth 4.1 kun je er ook een 3,5mm audiokabel op aansluiten. De 3W JBL GO heeft een frequentierespons van 180 Hz tot 20 kHz en een signaal-ruisverhouding van 80 dB.

De JBL GO heeft een geïntegreerde hendel waarmee je hem gemakkelijk kunt meenemen. Een speakerphone (handenvrij bellen) is eveneens ingebouwd.

De oplaadbare 600 mAh Li-ion polymeer batterij houdt het tot vijf uur uit en is in anderhalf uur volledig opgeladen. De JBL GO is verkrijgbaar in zwart, rood, oranje, roze, grijs, blauw, geel en groen.

De JBL GO is eind maart beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 29,95 euro.

Foto van JBL
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBelgische Aldi-desktop met democratisch prijskaartje
Volgend artikelGratis anti-diefstal app voor Android
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. mijn JBL (rechthoek klein) valt altijd uit na klein poosje spelen.
    na opnieuw op aan-knopje te drukken geeft hij geluid en gaat dan terug uit.
    Hoe kan ik dit oplossen?
    dank

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.