Piepkleine Wireless-AC adapter

0
79
Is je laptop of desktop nog niet voorzien van de nieuwste en snelste Wireless-AC WiFi-technologie? Met de WLA-3001 Wi-Fi USB Adapter AC450 van Sitecom kun je hem snel upgraden.

Wireless-AC haalt hogere Wi-Fi-doorvoersnelheden in de 5GHz frequentieband. Steeds meer routers hebben deze technologie standaard aan boord. Maar daar ben je weinig mee als ook je computer niet voorzien is van een IEEE 802.11ac wifi-kaart. Sitecom brengt nu een piepkleine Wireless-AC adapter uit waarmee je elke computer snel voorziet van de nieuwste wifi-standaard.

De WLA-3001 Wi-Fi USB Adapter AC450 ondersteunt wifi-snelheden tot 433 Mbit/s. Dat is wel niet de hoogst mogelijke snelheid die je met Wireless-AC kunt halen, maar het is in elk geval sneller dan de vorige wifi-generatie en zeker geschikt voor het streamen van HD-video of het versturen van zware bestanden.

Sitecom WLA-3001

Sitecom WLA-3001 (© ; licentie: )

De WLA-3001 Wi-Fi USB Adapter AC450 werkt uitsluitend in de 5GHz frequentie, maar is wel compatibel met oudere draadloze standaarden, zolang die maar in de 5GHz-frequentieband in plaats van de drukker bezette 2,4 GHz-band functioneren.

Deze piepkleine draadloze usb 2.0-adapter werkt onder Windows 8/7/Vista/XP en Mac OS 10.6/10.7/10.8. Een mini-cd met drivers wordt meegeleverd. De WLA-3001 Wi-Fi USB Adapter AC450 kost 24,99 euro.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze stereospeakers met geïntegreerde led-lamp
Volgend artikelKrachtige thin client voor computerintensieve taken
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.