Veilige technologie-accessoires voor kinderen

0
44
De Italiaanse fabrikant van accessoires voor mobiele telefoons en tablets Cellularline lanceert verschillende technologie-accessoires voor het kleine volkje: een magische pen, een kleurrijke beschermhoes en een stereokoptelefoon met gehoorbescherming.

De Cellularline Magische Pen is gemaakt van een sponsachtig, antibacterieel materiaal. Kinderen kunnen er veilig mee tekenen, schrijven en kleuren op tablets. Deze pen kost 9,99 euro.

De Cellularline Puffy is een kleurrijke beschermhoes voor tablets tot 11-inch die het apparaat beschermt tegen vuile handen en beschadigingen. Het scherm van de tablet kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. De Puffy kost 19,99 euro.

Cellularline Magische pen

Cellularline Magische pen (© ; licentie: )

Cellularline Puffy

Cellularline Puffy (© ; licentie: )

De Cellularline Melody is een stereo koptelefoon die het volume blokkeert via een geïntegreerde controleknop. Het geluidsvolume gaat nooit hoger dan 85 decibel. De zachte oorkussentjes bestaan in twee kleuren: roze en blauw. In het verkooppakket zitten verschillende stickers waarmee je de oorschelpen kunt versieren. De Melody koop je voor 24,99 euro.

Cellularline Melody

Cellularline Melody (© ; licentie: )

Dan is er ook nog de Cellularline Eye Protect beschermfolie die je kind beschermt tegen te lange blootstelling aan het blauwe licht van leds. De folie beschermt ook tegen vingerafdrukken, vermindert reflecties en heeft een antibacteriële werking. Deze “Universal Screen Protector Anti Blue Light” kost 19,99 euro.

De Cellularline accessoires worden onder andere verkocht bij Media Markt, Cora, Krefel, Eurocenter en Proximus.

Foto van Cellularline
Website: Cellularline
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelSpotgoedkope Windows 8.1 met Bing laptop
Volgend artikelWindows-software optimaliseert energiegebruik
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.