Oorwarmers en mutsen met ingebouwde speakers

0
112
Voor de Italiaanse fabrikant van accessoires voor mobiele telefoons Cellularline kan het deze winter niet koud genoeg worden. Het bedrijf pakt uit met mutsen en oorwarmers waarin een koptelefoon verwerkt zit. Nieuw zijn ook handschoenen waarmee je het aanraakscherm van je smartphone kunt bedienen.

De nieuwe smartphone-accessoires van Cellularline houden je warm wanneer het koud is, maar laten je toch toe om je smartphone (of tablet) te gebruiken.

De Cellularline Touch Gloves touchscreen handschoenen hebben speciaal ingeweven stoffen die je toelaten om het aanraakscherm van je smartphone of tablet ook bij koud weer te bedienen. Deze handschoenen zijn er in bruin en zwart en in de maten L en XL voor mannen en in bruin en paars en in de maten S en M voor vrouwen.

Combineer de handschoenen met de nieuwe Cellularline Music Caps mutsen met ingebouwde speakers. De oordopjes kun je verwijderen, zodat je de muts kunt wassen. Er zit ook een microfoon, antwoordtoets en volumeregelaar op deze warme mutsen, die verkrijgbaar zijn in zwart, marineblauw en legerprint voor mannen en in wit met een grijze rand voor vrouwen.

Cellularline Music Muffs

Cellularline Music Muffs: ongetwijfeld hét mode-accessoire voor deze winter (© ; licentie: )

Is een muts niet warm genoeg, dan kun je ook nog altijd kiezen voor de Cellularline Music Muffs oorverwarmers met ingebouwde speakers. De oorverwarmer heeft net zoals de muts een ingebouwde microfoon, antwoordtoets en volumeregelaar. Het diadeem is elastisch en past op elk hoofd. De oorverwarmers zijn er in de kleuren zwart, grijs, beige en bruin.

De Cellularline Music Caps kosten €24,99. Voor de Music Muffs betaal je eveneens €24,99. De Touch Gloves ten slotte kosten €10,99.

Foto van Cellularline
Website: Cellularline
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSurface Pro 3 getest
Volgend artikelMinder computer voor zelfde geld bij Aldi Nederland
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.