Professionele usb-microfoon voor iPad, iPhone, PC en Mac

2
108
Het Italiaanse technologiebedrijf IK Multimedia introduceert een usb-microfoon die je rechtstreeks verbindt met iOS-apparaten, pc’s en Mac’s om professionele geluidsopnames te maken. De iRig Mic HD maakt 24-bit geluids- en muziekopnames met een maximale signaalbemonstering van 48 kHz.

De iRig Mic HD van IK Multimedia heeft een usb-poort en wordt geleverd met 1,5m lange usb- en Apple Lightning connector-kabels. Een kabel voor de oudere 30-pin Apple connector is apart verkrijgbaar. Met deze digitale condensor-microfoon maak je hoogwaardige 24-bit opnames met een “sampling rate” van 44,1 of 48 kHz.

De microfoon heeft een stevige zilveren of zwarte metalen behuizing en een ergonomische vormgeving waardoor je hem urenlang kunt vasthouden. Je kunt de iRig Mic HD met behulp van de meegeleverde clip ook op een standaard microfoonhouder bevestigen.

iRig Mic HD

iRig Mic HD (© ; licentie: )

De microfoon wordt geleverd met iRig Recorder, VocalLive en AmpliTube om onder iOS, Mac en PC audio- en muziekopnames te maken.

De iRig Mic HD kost €99 en kun je online kopen bij IK Multimedia of in de Apple Store. De zilveren versie is uitsluitend te koop bij Apple.

Vorig artikelBetaalbare hybride laptop bij Aldi Nederland
Volgend artikeliOS- of Android-app controleert robotstofzuiger op afstand
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Ik heb geen goeie ervaring met usb microfoons. De latency van je geluidskaart en/of pc zorgt ervoor dat je jezelf in delay hoort door je koptelefoon. Absoluut onbruikbaar in een liveset dus. En ah wat, zilver voor de apple i-rommel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.