Professionele laptops met uitwisselbare componenten

0
102
Fujitsu introduceert twee nieuwe Lifebook E Series laptops met uitwisselbare onderdelen. Dit laat bedrijven toe om hun computerpark efficiënter te beheren en vereenvoudigt ook het onderhoud ervan.

De 14-inch Fujitsu Lifebook E544 en 15-inch Lifebook E554 laptops zijn bedoeld voor bedrijven met honderden of duizenden medewerkers. Dankzij de uitwisselbare componenten van de Lifebook E serie kunnen bedrijven dergelijke grote computerparken eenvoudiger en met minder kosten onderhouden. Alle laptops in de Lifebook E serie, waaronder de E754, E744, E734 en nieuwe E544 en E554, delen dezelfde poortreplicator, hetzelfde BIOS, identiek moederbord en uitwisselbare accessoires zoals onderdelen die je in de modulaire uitbreidingssleuf kwijt kunt. Bedrijven kunnen dus laptops met verschillende kenmerken uitrollen en toch hetzelfde image gebruiken met alle configuraties voor besturingssysteem, computerbeveiliging en bedrijfstoepassingen.

Fujitsu Lifebook E554

Fujitsu Lifebook E554 (© ; licentie: )

De 14-inch Fujitsu Lifebook E544 weegt 1,9 kg en heeft standaard 16 GB werkgeheugen verdeeld over twee DIMM-sleuven. Je kunt hem uitrusten met processoren uit de Intel Core i3/i5-reeks en met gewone, hybride of ssd-schijven. Het 14-inch scherm is verkrijgbaar in twee versie: met 1366 x 768 pixels of met 1900 x 900 pixels. Het scherm wordt aangestuurd door een Intel HD Graphics 4600 videochip. Deze laptop houdt het meer dan 11 uur uit op een volle accu. 3G/4G en Wireless-N wifi-chip zijn opties. Ook een dvd super multi drive is als optie verkrijgbaar.

De 15-inch Fujitsu Lifebook E554 weegt 2,2 kg en heeft op het scherm na vergelijkbare uitrustingen en opties als zijn kleinere soortgenoot. Ook dit grotere 15-inch led-scherm is verkrijgbaar met twee resoluties: naar keuze 1366 x 768 pixels of 1900 x 1080 pixels. De autonomie is vergelijkbaar met die van hert 14-inch model.

Alle vijf modellen in de Fujitsu Lifebook E Series zijn naar keuze verkrijgbaar met Windows 7 of Windows 8.1.

Foto van Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKleine draagbare 4TB-schijf back-upt mobiele apparaten
Volgend artikelAldi blijft desktop-computer trouw
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.