Gaming-hoofdtelefoon met afneembare microfoon

0
48
HyperX, een divisie van geheugenspecialist Kingston Technology, brengt de HyperX Cloud gaming-koptelefoon op de markt, die samen ontwikkeld werd met de Zweedse fabrikant Qpad. Deze gaming headset kun je lange tijd na elkaar comfortabel dragen.

Het Zweedse bedrijf Qpad is gespecialiseerd in randapparatuur van hoge kwaliteit, waaronder koptelefoons. Kingston ging bij hen te rade voor de ontwikkeling van de HyperX Cloud gaming hoofdtelefoon. Bedoeling was om een headset te ontwikkelen waarmee je “zonder pijn kunt gamen” (in het Engels klinkt het beter: “Game without pain”).

Kingston HyperX Cloud gaming headset

Kingston HyperX Cloud gaming headset (© ; licentie: )

Dankzij schuim tussen de verwisselbare velours oorkussens, het lichte aluminium design en de met leer beklede hoofdband met aangepaste naden kun je de HyperX koptelefoon lange tijd comfortabel dragen. Hoewel deze hoofdtelefoon volledig over het oor wordt gedragen, kun je toch nog contact houden met je omgeving.

De grote 53mm drivers zorgen voor helder en betrouwbaar geluid met een frequentiebereik van 15Hz tot 25 kHz. De microfoon met een frequentiebereik van 100 tot 12.000 Hz kun je verwijderen als je die niet nodig hebt.

De HyperX Cloud gaming headset is compatibel met pc, ps4, smartphones en tablets. De Europese prijs voor deze headset is nog niet bekend, maar zal wellicht rond de €100 schommelen, aangezien hij in de VS $100 kost.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAanraakmonitor met webcam, speakers en mhl
Volgend artikelBudget NAS-server met dual-core cpu
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.