Netwerkcamera met 4K resolutie

0
58
De Zweedse specialist in netwerkcamera’s Axis Communications introduceert de eerste draadloze videobewakingscamera met 4K resolutie. De resolutie van de nieuwe AXIS P1428-E 4K-netwerkcamera is vier keer hoger dan die van een Full HD camera. De P1428-E legt ook kleine details nauwkeurig vast.

De P1428-E 4K-netwerkcamera is het meest geavanceerde model in het productgamma van Axis Communications. Deze netwerkcamera heeft een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels bij 30 frames per seconde. Dat is vier keer zo hoog als een 1080p-camera.

AXIS P1428-E 4K-netwerkcamera

AXIS P1428-E 4K-netwerkcamera (© ; licentie: )

Deze 4K-netwerkcamera kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze camera heeft ook enkele bijzonder functies. Zo kun je op afstand zoomen en scherpstellen. Het apparaat heeft ook een ingebouwde sleuf voor micro-sd geheugenkaarten. Dankzij de hoge resolutie kun je delen van het beeld uitvergroten zonder dat er details verloren gaan.

De “live” video-stream kun je desgewenst op 1080p Full HD-resolutie instellen om bandbreedte te besparen. De camera neemt dan wel nog beelden op in de volledige 4K resolutie die je achteraf bij problemen kunt bekijken en analyseren.

De AXIS P1428-E 4K-netwerkcamera is vanaf juni verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.

Hieronder zie je een video-opname die gemaakt werd met deze nieuwe 4K-netwerkcamera (klik op het wiel rechts onderaan en kies de 4K resolutie om dit in de hoogste resolutie te bekijken).

Foto van AXIS
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKinetische schakelaar voor intelligente led-verlichting
Volgend artikelRAID-schijf betrekt stroom van Thunderbolt-kabel
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.