Waterbestendige Bluetooth-speaker voor in de badkamer

0
43
Freecom, een merk van Mitsubishi Kagaku Media, introduceert de waterbestendige Freecom Tough Speaker. Deze knaloranje draadloze Bluetooth-speaker heeft een geïntegreerde zuignap waarmee je hem bijvoorbeeld op een badkamertegel of achter op je smartphone kunt vasthechten.

De Freecom Tough Speaker is dankzij zijn siliconen behuizing waterdicht volgens de IPX7-specificatie. Deze draadloze miniluidspreker kan daardoor tot dertig minuten onder water blijven op een diepte van één meter. Hij is dus alleszins bestand tegen spatwater en vochtige omgevingen, zoals een badkamer.

Deze bolvormige en oranjekleurige Bluetooth-speaker heeft een geïntegreerde zuignap, zodat je hem op de gladde achterkant van een smartphone kunt vasthechten, of tegen een badkamer- of keukentegel kunt bevestigen. Het apparaatje weegt slechts 93 gram.

Freecom Tough Speaker

Freecom Tough Speaker (© ; licentie: )

De Freecom Tough Speaker speelt muziek via Bluetooth, waarbij de hfp-, hsp-, a2dp- en avrcp-profielen worden ondersteund. Daarnaast kun je er dankzij de ingebouwde microfoon ook handenvrij mee bellen, bijvoorbeeld in de auto. Op de buitenkant zitten vier waterdichte functietoetsen voor pauzeren, regelen van volume en ontvangen van gesprekken.

De niet-verwisselbare batterij, die je via een meegeleverde mini-usb kabel oplaadt, houdt het tot zeven uur uit. Opladen duurt 2 uur.

De Freecom Tough Speaker kost €29,99. Freecom geeft twee jaar garantie op deze draadloze miniluidspreker.

Vorig artikelUsb-staafje versleutelt bestanden en telefoongesprekken in real-time
Volgend artikelDirect-led tv ondersteunt draadloze weergave via Intel WiDi
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.