Kleine, veelkleurige Bluetooth-speakers die je draadloos koppelt voor stereogeluid

0
146
Ultimate Ears, een merk van de Logitech-groep, introduceert de UE Mini Boom, een kleine, oplaadbare Bluetooth-speaker met een sterk en helder monogeluid. Je kunt twee UE Mini Booms draadloos met elkaar koppelen om stereogeluid te verkrijgen of om het geluidsniveau nog te verdubbelen.

De oplaadbare batterij van de UE Mini Boom gaat tien uur mee. Je laadt deze kleine speaker op met een standaard micro-usb-oplader. Een kabel wordt meegeleverd, maar voor een voeding moet je zelf zorgen.

Deze compacte Bluetooth-speaker produceert een helder monogeluid met diepe bas.

Het kleine speakertje heeft een metalen frame met rubberen bescherming en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder oranje, paars, geel en zwart.

Je kunt er draadloos muziek naar toe sturen tot op maximaal 15 meter afstand.

Ultimate Ears UE Mini Boom

Ultimate Ears UE Mini Boom (© ; licentie: )

Ook is het mogelijk twee UE Mini Booms draadloos met elkaar te verbinden om stereogeluid te verkrijgen of om het geluidsniveau te verdubbelen. Dat kan met de gratis UE Mini Boom apps die verkrijgbaar zijn voor iOS (Apple) en Android.

Het speakertje onthoudt de laatste acht apparaten waarmee het verbonden was. Via een simpele “tap” kun je de Mini Boom ook verbinden met andere nfc-apparten.

De grote +/- knoppen zorgen ervoor dat je het geluidsniveau moeiteloos aanpast.

De Ultimate Ears UE Mini Boom kost €99,99.

Vorig artikelWireless-AC router maakt cloud-opslag van aangesloten usb-schijf
Volgend artikelOnderwater fotograferen met geolokalisatie tot veertien meter diepte
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.