Zakelijke alles-in-een pc van HP draait onder Android

0
52
Tussen de all-in-one pc’s die HP nieuw op de markt brengt, zit ook een dunne, krachtige Android-pc die bedoeld is voor de zakelijke markt. De HP Slate21 Pro AiO gebruikt Android 4.3 als besturingssysteem en ondersteunt Google Cloud Services.

HP pakt uit met twee ruimtebesparende zakelijke alles-in-een desktops, de Windows-gebaseerde HP ProOne 400 All-in-One en — een primeur — de Android-gebaseerde HP Slate21 Pro All-in-One.

De HP ProOne 400 AiO G1 bestaat in twee uitvoeringen: met 21,5-inch (54,6 cm) aanraakscherm of met 19,5-inch (49,5 cm) gewoon scherm. Deze AiO desktop-pc heeft een VESA-mount, zodat het apparaat bijvoorbeeld ook op een bewegende arm of tegen een muur kan worden bevestigd.

HP ProOne 400

HP ProOne 400 (© ; licentie: )

 

Deze AiO is verkrijgbaar met verschillende type Intel Core-processoren van de 4de generatie en draait Windows 8.1. De gewone versie van de HP ProOne AiO G1 komt in maart op de markt, terwijl de aanraakversie in mei wordt geïntroduceerd.

HP pakt in mei ook uit met zijn eerste Android-gebaseerde alles-in-een pc. De HP Slate21 Pro All-in-One heeft een 21,5-inch (54,6 cm) IPS-aanraakscherm met een brede kijkhoek en is voorzien van een Nividia Tegra 4 quad-core processor.

Deze AiO draait Android 4.3 en komt met Kingsoft Office Suite en alle Google applicaties. 50 GB vrije opslagruimte bij Box is inbegrepen in de prijs.

HP Slate21 Pro

HP Slate21 Pro (© ; licentie: )

Windows-applicaties kun je op deze Android AiO draaien via Citrix Receiver. Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen de Android-apps en de Windows-apps die in de Citrix-terminal draaien. Citrix XenMobile beveiligingssoftware wordt eveneens standaard meegeleverd.

HP deelde nog geen Europese prijzen mee, maar belooft in het persbericht wel dat zijn nieuwe zakelijke AiO’s “budgetvriendelijke” prijskaartjes zullen meekrijgen. De dollarprijzen zijn wel al bekend: $399 voor de Slate21 Pro AiO en $749 voor de non-touch versie van de ProOne 400.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelExterne ssd-schijf met antishock-mechanisme
Volgend artikelMultifunctionele Fujitsu NAS presteert goed
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.