Acer met eerste smartphone met 4K-video

1
30
Acer lanceert in de Liquid serie een high-end Android smartphone met een 6-inch multi-touchscherm die video kan opnemen in de hoge 4K-resolutie.

De Acer Liquid S2 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 800 2,2 GHz processor en 2 GB RAM. De smartphone heeft een 6-inch (15,24 cm) Full HD (1.920 x 1.080) IPS multi-touchscherm met Gorilla Glass 3.0.

Acer Liquid S2

Acer Liquid S2 (© ; licentie: )

Op de achterzijde van de Liquid S2 heeft Acer een 13 meagapixel camera geïntegreerd met LED-flitser. Met de smartphone kan je video opnemen met vier keer de resolutie van Full HD. De 4K-video’s kan je bekijken op beeldschermen die de hoge resolutie ondersteunen. Op de voorzijde heeft de S2 een 2 megapixel camera.

De Acer Liquid S2 ondersteunt 4G LTE, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.0 en NFC. Met de Easy Hotspot kan de smartphone dienst doen als mobiele WiFi-router voor maximaal zes WiFi-apparaten. De internetverbinding kan je ook met QR-codes en NFC delen.

De S2 draait op Android 4.2.2 (Jelly Bean). Het interne geheugen van de Liquid S2 is 16 GB groot en je kan het uitbreiden met microSD geheugenkaartjes tot 128 GB. De smartphone heeft een 3300 mAh batterij. Het toestel meet 166 x 86 x 9 mm en weegt 231 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Liquid S2 Android smartphone is vanaf december verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 499.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEerste Nokia Windows Phone smartphone met quad-core-processor
Volgend artikelPiepkleine luidspreker, tevens gitaarversterker zoekt juiste ondergrond
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.