USB-geheugenstaafje verwijdert hardnekkige malware

2
105
De FixMeStick Pro is een USB-geheugenstaafje dat virussen, malware, spyware, trojans en rootkits detecteert en verwijdert zonder Windows op te starten.

De FixMeStick Pro wordt in de Benelux geleverd door PC Diagnostics. Het is een hardwareoplossing met eigen besturingssysteem om malware te detecteren en te verwijderen.

FixMeStick

FixMeStick (© ; licentie: )

Het USB-geheugenstaafje draait op een eigen Linux-besturingssysteem en heeft daardoor geen startende Windows-omgeving nodig om virussen, malware, spyware, trojans en rootkits te verwijderen.

De FixMeStick combineert drie antivirusprogramma’s: Kaspersky, Sophos en Vipre. Het systeem heeft een volledig automatische updatefunctie voor de Linux-omgeving en de virusdefinities van de drie aanbieders.

De FixMeStick Pro is bedoeld voor systeembeheerders en IT-professionals. De geheugenstaaf is op afstand via Teamviewer te beheren, zodat systeembeheerders de tool zowel bij de klant als op de technische dienst kunnen gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid
PC Diagnostics levert de FixMeStick Pro met een licentie voor ongelimiteerd gebruik tijdens het licentiejaar. De adviesprijs bedraagt € 269 excl. BTW. De basisversie van FixMeStick voor gebruik met tot drie computers heeft een adviesprijs van € 49 excl. BTW.

Vorig artikelEindejaarsknaller bij Aldi Nederland
Volgend artikelNieuwe Brother multifunctionals drukken af tot formaat A3
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.