Nieuwe Brother multifunctionals drukken af tot formaat A3

0
131
Brother lanceert een nieuw gamma multifunctionele A3-inkjetprinters bedoeld voor thuiskantoren en kleine ondernemingen. Het topmodel ondersteunt ook NFC draadloze technologie.

De Brother MFC-J6520DW, MFC-J6720DW en MFC-J6920DW zijn multifunctionele inkjetprinters bedoeld voor professionele omgevingen. De alles-in-één toestellen printen, kopiëren, scannen en faxen, in kleur en zwart-wit en tot het formaat A3. Ook kunnen deze multifunctionals dubbelzijdig afdrukken.

Brother MFC-J6920DW

Brother MFC-J6920DW (© ; licentie: )


De drie Brother inkjetmultifunctionals bieden een afdruksnelheid tot 22 ipm in zwart-wit en tot 20 ipm in kleur. Ze hebben een ADF voor 35 bladen. De MFC-J6720DW en MFC-J6920DW zijn uitgerust met twee papierladen van elk 250 bladen tot A3.

De Brother MFC-J6520DW en MFC-J6720DW hebben een aanraakscherm van 6,8 cm, terwijl het aanraakscherm van de MFC-J6920DW 9,3 cm groot is. De drie multifunctionals zijn uitgerust met een Hi-speed USB 2.0- en Ethernet 10/100BASE-TX-poort. Ook ondersteunen ze draadloze toegang via WiFi 802, 11b/g/n.

Het topmodel, de MFC-J6920DW, ondersteunt tevens NFC, zodat je vanaf een mobiel toestel kan afdrukken door het eenvoudigweg in de buurt van de printer te houden. Printen vanaf en scannen naar een mobiel toestel gaat rechtstreeks met de gratis app iPrint&Scan van Brother of via Google Cloud Print, Apple AirPrint en Cortado.

Brother biedt ook extra apps voor deze A3 multifunctionals. Met Scan to office doc kan je papieren documenten scannen in bewerkbaar Office-documenten met zowel tekst en foto’s in JPEG. Met de Outline Scan, Outline copy & Note scan apps kopieert en scant de multifunctional omcirkelde inhoud op papier en handgeschreven notities.

Het nieuwe gamma multifunctionele inkjetprinters is uitgerust met de nieuwe versie van Brother Control Centre-software met verbeterde interface en functies, waaronder foto’s bewerken, watermerk kopiëren en boek kopiëren.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother MFC-J6520DW, MFC-J6720DW en MFC-J6920DW multifunctionele A3-inkjetprinters hebben een adviesprijs van respectievelijk € 299, € 369 en € 425.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelUSB-geheugenstaafje verwijdert hardnekkige malware
Volgend artikelGrotere dekking voor draadloze telefonie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.