Slimme armband voor een gezondere levensstijl

0
65
Polar kondigt de Loop aan, een slimme armband die de hele dag door je activiteit registreert en in combinatie met een gratis webdienst en app suggesties doet voor een gezondere levensstijl.

De Polar Loop is een stijlvolle, met rubber afgewerkte polsband die is uitgerust met een rood LED display en een roestvrij stalen sluiting heeft. Terwijl je de slimme armband draagt, registreert deze activity tracker je dagelijkse activiteit en lichaamsbeweging. De Loop is waterdicht tot 200 meter, zodat je hem ook tijdens het zwemmen kan dragen.

Polar Loop

Polar Loop (© ; licentie: )

Het scherm van de Polar Loop toont informatie over een activiteitsdoel, welke activiteit er nodig is om het doel te bereiken, het aantal reeds verbruikte calorieën, het aantal stappen en een tijdsweergave. De bediening gebeurt via één enkele knop.

De Polar Loop is een onderdeel van een Smart Coaching systeem dat is ontwikkeld om mensen te begeleiden en te motiveren naar een meer actieve levensstijl. Polar Flow is een nieuwe webdienst die dag-, week- en maandoverzichten van elke activiteit geeft en advies verstrekt voor een gezonder leven door kleine veranderingen door te voeren in de dagelijkse routine.

Er is ook een gratis Polar Flow App voor iPhone beschikbaar in de Apple App store. Een Android versie van de app wordt in de komende maanden gelanceerd. Voor intensere trainingssessies kan je een Polar H6 of H7 Bluetooth hartslagsensor koppelen aan de Polar Loop.

Prijs en beschikbaarheid
De Polar Loop is verkrijgbaar medio januari 2014 voor een adviesprijs van € 89,90. Bij de lancering is een zwarte versie beschikbaar. In de loop van het tweede kwartaal lanceert Polar ook een roze versie met wit LED display.

Website Polar

Vorig artikelGigaset betreedt tabletmarkt met twee Android modellen
Volgend artikelStille NAS dankzij ventilatorloos ontwerp van QNAP
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.