Draadloze netwerkscanners van Brother

0
88
Brother introduceert twee bureauscanners voor het digitaliseren van documenten in een draadloos netwerk die worden geleverd met web- en mobiele toepassingen.

De Brohter ADS-1100W en ADS-1600W zijn compacte desktopscanners die zijn uitgerust met WiFi 802.11b/g/n technologie. Ook hebben beide scanners een USB 2.0-aansluiting.

Brother ADS-1600W scanner

Brother ADS-1600W scanner (© ; licentie: )

De ADS-1100W en ADS-1600W zijn uitgerust met twee beeldsensoren en kunnen dubbelzijdig scannen met een resolutie tot 600 x 600 dpi of via interpolated tot 1.200 x 1.200 dpi. De ADS-1100W scant met een snelheid van 16 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en kleur. De scansnelheid van de ADS-1600W bedraagt 18 ppm.

Beide scanners hebben een automatische documentinvoer tot 20 pagina’s. De TWAIN-, WIA- en ISIS-drivers maken integratie in verschillende documentbeheersystemen mogelijk. Deze scanners ondersteunen scannen naar USB, e-mail en doorzoekbare PDF. Met de gratis iPrint&Scan app van Brother kan je rechtreeks naar een smartphone of tablet scannen. De app is bruikbaar met iOS, Windows Phone en Android toestellen.

Met de ADS-1600W is het mogelijk om te scannen naar cloud, netwerk en e-mailserver. Deze scanner is ook uitgerust met een LCD-aanraakscherm van 6,8 cm.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother ADS-1100W en ADS-1600W draadloze scanners zijn al beschikbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk € 319 en € 379.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStievie, Vlaamse tv kijken op Android of Apple met veel beperkingen
Volgend artikelGigaset betreedt tabletmarkt met twee Android modellen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.