Nieuwe devolo Powerline adapters bieden hogere snelheid en beter bereik

0
50
Met de de dLAN 650+ en 650 triple+ brengt Powerline-fabrikant devolo naar eigen zeggen de snelste Powerline-adapters op de markt.

De devolo dLAN 650+ en 650 triple+ Powerline-adapters bieden volgens de fabrikant een overdrachtssnelheid tot 600 Mbps via het stroomnetwerk in huis. De range+ Technology van devolo zorgt voor een groter bereik door de drie draden, inclusief de aardedraad, te gebruiken van het electriciteitsnet in huis.

devolo dLAN 650+

devolo dLAN 650+ (© ; licentie: )

De dLAN 650+ heeft één Gigabit LAN-poort, de dLAN 650 triple+ is uitgerust met drie drie Gigabit LAN-poorten om randapparatuur aan te sluiten, zoals een printer, smart-tv, Blu-ray-speler of NAS. De Powerline adapters hebben een geïntegreerd stopcontact. Ze zijn uitgerust met een netfilter om stroomschommelingen op te vangen.

De nieuwe Powerline-adapters zijn ook energiezuinig. De devolo dLAN 650+ verbruikt tot 3,9 watt als de adpater aanstaat en 0,7 watt in automatische stand-bystand. De dLAN 650 triple+ verbruikt als hij aanstaat 4,4 watt en in automatische stand-bystand eveneens 0,7 watt.

Prijs en beschikbaarheid
De devolo dLAN 650+ en 650 triple+ Powerline-adapters zijn al verkrijgbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk € 129,90 en € 149,90 voor de Starter Kit met twee adapters. Afzonderlijke adapters kosten respectievelijk € 69,90 en € 79,90. De adapters zijn onder andere verkrijgbaar bij Amazon.de, waar je bijvoorbeeld ca. € 116 betaalt voor de dLAN 650+ (gratis levering inbegrepen).

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFlexibele 2.1 desktopluidspreker van JBL
Volgend artikelKano, een computer die iedereen kan bouwen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.