Flexibele 2.1 desktopluidspreker van JBL

0
35
JBL lanceert een 2.1 luidsprekersysteem voor de desktop met een geïntegreerde luidspreker die je kan loskoppelen en meenemen om muziek te streamen via Bluetooth.

De JBL Voyager is een 2.1 luidsprekerksysteem dat je als desktopspeaker kan gebruiken. Het systeem bestaat uit een innovatief dockingsysteem met subwoofer. Uit het hoofdsysteem kan je een draadloze en draagbare Bluetooth hifi-luidspreker loskoppelen. Zo kan je in en om het huis luisteren naar muziek.

JBL Voyager

JBL Voyager (© ; licentie: )

De Bluetooth luidspreker is uitgerust met ingebouwde SoundClear voor ruisonderdrukking en biedt ook een speakerphone-functie. De oplaadbare lithium-ionbatterij van de draagbare luidspreker is goed voor vijf uur onafgebroken luisterplezier, aldus JBL.

Gemonteerd in het dockingstation laadt de draagbare speaker automatisch op. De Bluetooth luidspreker vormt dan samen met de tweede driver en de subwoofer voor een 2.1 luidsprekersysteem met een frequentiebereik van 65 Hz tot 20 kHz.

De Voyager is uitgerust met een AUX-in audio-jackaansluiting en een USB-poort. Zo kan je ook smartphones en tablets opladen met het dockingsysteem.

Prijzen en beschikbaarheid
Het JBL Voyager luidsprekersysteem is al verkrijgbaar in het wit en heeft een adviesverkoopprijs van € 249. Een zwarte variant is vanaf december beschikbaar.

Foto van JBL
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelReis door Midden-aarde in nieuw Google Chrome experiment
Volgend artikelNieuwe devolo Powerline adapters bieden hogere snelheid en beter bereik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.