Sonos lanceert meest compacte en meest betaalbare draadloze luidspreker

0
58
Sonos breidt het gamma draadloze hifi-luidsprekers uit met de Play:1, een compacte speaker in een minimalistisch design die net als de andere Sonos speakers draadloos muziek kan afspelen via het WiFi-netwerk in huis.

Naast de Play:5 en Play:3 draadloze speakers lanceert Sonos nu ook de Play:1 waarmee je muziek kan streamen in hifi-geluid naar elke kamer in huis. De Play:1 is uitgerust met twee digitale klasse D versterkers, een tweeter voor de hoge frequenties en een midwoofer voor de middenfrequenties en bastonen. Nieuwe smart-processing-technologie moet het maximale uit de Sonos-drivers halen.

Sonos PLAY:1

Sonos PLAY:1 (© ; licentie: )

Het minimalistische design van de Play:1 heeft een nieuwe knop. Hiermee kan je muziek afspelen en pauzeren of door twee keer snel op de knop te drukken naar de volgende track springen. De nieuwe luidspreker heeft ook een ingang voor een wall-mount. Je kan hem ook in de badkamer gebruiken. De structuur van het gebruikte materiaal weerstaat de meest vochtige omstandigheden in huis, zelfs de stoom van een warme douche, aldus Sonos.

Net als de andere Sonos producten kan je de gratis Sonos Controller app voor Android of iOS gebruiken om het systeem draadloos te bedienen en muziek te selecteren van je eigen muziekbibliotheek, van muziekdiensten als Spotify, Hype Machine en Last.fm of via gratis internetradiostations.

Door twee Sonos Play:1 luidsprekers te combineren kan je de muziek ook in stereo afspelen. Bovendien kan je het systeem met meerdere Play-producten uitbreiden tot een multiroom hifi-systeem of een 5.1-homecinemageluid creëren door twee Play:1’s als achterspeakers te gebruiken met de Sonos Playbar en Sub subwoofer.

De Sonos Play:1 luidspreker meet 161,45 (H) x 119,7 (B) x 119,7 (D) mm en weegt 1,85 kg.

Prijs en beschikbaarheid
De Sonos Play:1 heeft een adviesprijs van € 199. Sonos levert de luidspreker inclusief de Sonos Bridge die je nodig hebt om de speaker via het wifi-netwerk aan te sturen.

Foto van Sonos
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWindows 8.1: water bij de wijn
Volgend artikelEerste slimme stopcontact voor Smart Homes van AVM
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.