Dunne laptop en Ultrabook in XPS-serie van Dell

0
49
Dell breidt de XPS-reeks laptops uit met twee modellen: de XPS 15 is een laptop met een hoog resolutiescherm, terwijl de XPS 11 een dunne converteerbare Ultrabook is. Ook de XPS 13 Ultrabook is vernieuwd.

De Dell XPS 15 laptop, XPS 13 Ultrabook en XPS 11 Ultrabook hebben een behuizing van aluminium en koolstofveze en schermen van de laatste generatie Gorilla Glass.

Dell  XPS 11 Ultrabook

Dell XPS 11 Ultrabook (© ; licentie: )


De XPS 15 biedt de hoogste resolutie van zijn klasse: het is de eerste 15,6-inch (39,62 cm) laptop ter wereld die beschikt over een Quad HD+ beeldscherm met een resolutie van 3200 x 1800 pixels. De laptop is leverbaar met Intel Core i5 en i7 quad core processoren van de vierde generatie en optionele Nvidia graphics.

Een touchscherm is een optie bij dit model. Je kan kiezen tussen drie harde schijf-configuraties: een 32 GB mSATA SSD van 500 GB of 1 TB of een 512 GB solid state schijf. Alle opties zijn gecombineerd met de Intel Rapid Start Technology.

De Dell XPS 11 is een hybride Ultrabook die is uitgerust met een 11,6-inch (29,46 cm) touchscherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het schermgedeelte kan helemaal omgeklapt worden. De XPS 11 zal leverbaar zijn met 4de generatie Intel Core processoren. De laptop weegt 1,1 kg. Op het dunste punt is hij 11 mm dik.

Dell vernieuwt ook de XPS 13. Het 13,3-inch (33,78 cm) Full HD beeldscherm steekt in een behuizing die niet groter is dan die van een gewone 11-inch laptop. Deze laptop weegt 1,3 kg. Dell heeft het nieuwe model vna de XPS 13 sneller gemaakt door gebruik te maken van de Intel Core i7 processoren van de vierde generatie en Intel HD 4400 graphics. De opgeladen batterij zou goed zijn voor een autonomie van maximaal 10,5 uur.

Prijzen en beschikbaarheid
De Dell XPS 11, 13 en 15 zullen beschikbaar zijn vanaf midden december. Dell moet de adviesprijzen nog bekend maken.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelScherp geprijsde Android 4.2 smartphone bij Aldi Nederland
Volgend artikelGunstig geprijsde HP instaplaptop met touchscherm
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.