Pioneer microsystemen met geïntegreerd Lightning dock

0
54
Pioneer breidt het gamma microsystemen uit met drie modellen die zijn uitgerust met een Lightning dock voor gebruik met de nieuwste generatie iPhone, iPod touch en iPod nano.

De nieuwe modellen in het gamma microsystemen van Pioneer bestaan uit de X-SMC11, de X-SMC22 en de X-SMC55. Ze zijn alle drie uitgerust met een Lightning-aansluiting, zodat bezitters van een iPhone 5, een iPod touch van de 5e generatie of een iPod nano van de 7e generatie het toestel gewoon in het dock kunnen plaatsen om naar muziek te luisteren.

Pioneer X_SMC55

Pioneer X_SMC55 (© ; licentie: )

De Pioneer de X-SMC11, de X-SMC22 en de X-SMC55 zijn uitgerust met een cd-speler die mp3 en wma ondersteunt, een USB-ingang, een FM-tuner met RDS en een klok met alarmfunctie. Ze bieden een totaal vermogen van 40 watt (2 x 20 watt). De systemen meten 520 x 218 x 137 mm en kunnen ook aan de wand worden bevestigd.

De Pioneer de X-SMC22 biedt ook Bluetooth met aptX-technologie om draadloos muziek te streamen. Het duurste model, de X-SMC55 is uitgerust met WiFi, Wireless Direct, AirPlay, DLNA, vTuner-internetradio en biedt toegang tot Spotify Connect.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer X-SMC11 en X-SMC22 microsystemen zijn te koop vanaf oktober 2013 voor een adviesprijs van respectievelijk € 279 en € 329. De Pioneer X-SMC55 is verkrijgbaar vanaf november 2013 voor een adviesprijs van € 379.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMedion netbook met touchscherm bij Aldi België
Volgend artikelConverteerbare pen en stylus gemaakt van sterke magneten
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.