Headset voor gamers die willen multitasken

0
28
Plantronics boort met de RIG serie een nieuw segment aan: headsets waarmee gamers tijdens een spel met één klik kunnen schakelen tussen chatten en mobiel bellen.

De RIG stereo headset is het eerste product in de nieuwe RIG productlijn van Plantronics Gaming. De RIG biedt de typische headset-functies, maar wordt geleverd met een mixer waarmee je tijdens het gamen kan switchen tussen game-chats en telefoongesprekken. Daartoe dien je je smartphone aan te sluiten op de mixer.

Plantronics RIG heaset

Plantronics RIG heaset (© ; licentie: )

Met schuifregelaars kan je het geluid tussen game-audio, voicechat en smartphone mixen. De RIG headset is uitgerust met 40 mm speaker drivers. Ze biedt drie EQ-profielen: Pure, Intensify en Seismic. De diepe bastonen worden verzorgd door Plantronics eigen bass tube-technologie. De ruisonderdrukkende microfoon blokkeert achtergrondgeluiden.

Plantronics ontwierp de RIG headset voor marathon-gamesessies: naast zachte oorkussens heeft de headset een hoofdband die de juiste spanningsgraad biedt voor een goede pasvorm. De headset is bruikbaar met pc en Mac, Xbox 360, PS3, smartphones en tablets.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics RIG stereo headset is dit najaar verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 129,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHoogwaardige hoofdtelefoon met op luidspekers geïnspireerde driver-units
Volgend artikelNieuwe high-end Blackberry smartphone met 5-inch scherm
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.