Lichtgewicht Full HD sportcamera van JVC

0
32
JVC brengt een nieuwe water-, stof-, schok- en vriesbestendige camcorder op de markt in de Adixxion reeks actiecamera’s.

De JVC Adixxion GC-XA2 heeft een behuizing die waterdicht is tot 5 meter diepte en schokbestendig is bij een val van 2 meter hoogte. Ook is de behuizing bestand tegen stof en kan je hem gebruiken in de sneeuw bij vriestemperaturen tot -10°.

JVC Adixxion GC-AX2

JVC Adixxion GC-AX2 (© ; licentie: )


De Adixxion GC-XA2 camera heeft een 8 megapixel back-illuminated CMOS en neemt video op in Full HD 1920 x 1080 pixels bij 60p/50p. In de Ultra Resolution opnamestand kan je foto’s maken tot 16 megapixel. De camera biedt ook 5x digitaal zoomen. Met de verschillende burst instellingen kan je tot 15 foto’s per seconde nemen.

De nieuwe JVC actiecamera heeft een 1,5-inch (3,81 cm) LCD scherm. Dankzij de ingebouwde Wifi kan je de sportcamera verbinden met je smartphone. Je kan zo niet alleen de beelden in real-time bekijken en opnemen, maar de camera ook bedienen als hij bijvoorbeeld bevestigd is op je helm. Apps voor Android en IOS zijn gratis te downloaden. De beelden kan je op die manier ook delen met familie en vrienden.

JVC levert een flexibele mount mee waarmee je de Adixxion GC-XA2 gemakkelijk kan bevestigen op een snowboard of helm. De fabrikant biedt ook talrijke optionele accessoires voor gebruik in andere sporten, zoals fietsen, skateboarden en surfen. De GC-AX2 meet 74 mm x 53 mm x 35 mm en weegt 135 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De JVC GC-XA2 Adixxion actiecamera is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299.

Foto van JVC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEen Medion laptop met enkele sterke kanten bij Aldi Nederland
Volgend artikelFujitsu laptop met ingebouwde microprojector om overal presentaties te geven
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.