Home Audio / Video

Sony combineert draadloze hoofdtelefoon, luidspreker en muziekspeler

0
40
Sony kondigt twee modellen aan in de Walkman WH-serie die op drie manieren inzetbaar zijn: als muziekspeler, als draadloze hoofdtelefoon of als surround sound speaker.

Met de Sony Walkman NWZ-WH303 en NWZ-WH505 kan je op drie manieren naar muziek luisteren. Je kan ze als een over-de-oren hoofdtelefoon gebruiken om naar muziek te luisteren naar de ingebouwde Walkman muziekspeler of je kan naar muziek luisteren op je mobiele toestellen.

Sony Walkman NWZ-WH505

Sony Walkman NWZ-WH505 (© ; licentie: )


Daarnaast kan je deze Walkman producten ook gebruiken rond je hals en de surround sound speakers activeren zodat ook anderen van de muziek kunnen genieten. De speakers maken gebruik van Sony’s xLoud- en VPT for Speaker- technologie.

De Walkman NWZ-WH303 en NWZ-WH505 hebben drivers die je kan instellen voor dynamisch basgeluid of helder midden- tot hoog bereik naar gelang de muziek. De WH-505 heeft een 40mm dome driver en een gevoeligheid van 5 tot 25.000 Hz. De WH-303 heeft een 30mm dome driver en een gevoeligheid van 30 tot 20.000 Hz

De geïntegreerde muziekspeler kan tot 20 uur muziek spelen op een opgeladen batterij. Drie minuten laden volstaan om een uur naar muziek te luisteren. De NWZ-WH505 biedt een opslagcapaciteit van 16 GB, terwijl die bij de WH303 4 GB bedraagt.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Walkman NWZ-WH303 zal verkrijgbaar zijn in witte en zwarte uitvoering. De Walkman NWZ-WH505 is enkel in zwarte uitvoering te koop. Wanneer de producten beschikbaar zullen zijn en voor welke prijs deelde Sony niet mee.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.