Snelle zwart-witprinters met LED-technologie van OKI

0
42
OKI lanceert twee nieuwe modellen in haar serie A4 zwart-witprinters die bedoeld zijn voor grotere bedrijven en werkgroepen.

OKI breidt de B700-serie uit met twee modellen die afdrukken in zwart-wit tot A4-formaat. De B721dn en de B731dnw maken gebruik van OKI’s milieuvriendelijke High Definition digital LED-technologie en bieden een resolutie van 1200 x 1200 dpi.

OKI B731dnw

OKI B731dnw (© ; licentie: )


De OKI B721dn biedt een afdruksnelheid tot 47 pagina’s per minuut (ppm) en een tonercapaciteit voor 18.000 pagina’s. De OKI B731dnw biedt een afdruksnelheid tot 52 ppm met als optie een toner met een capaciteit voor 36.000 pagina’s. Dit laatste model heeft naast de bedrade Gigabit netwerkaansluiting ook Wireless LAN 802.11b/g/n aan boord voor draadloze connectiviteit.

De monoprinters uit de B700-serie kunnen dubbelzijdig afdrukken en bieden functies voor rechtstreeks printen via USB en printen vanuit e-mail. Standaard hebben de printers 256 MB geheugen dat uitgebreid kan worden tot maximum 768 MB. Optioneel kunnen de modellen uitgerust worden met een harde schijf van 160 GB.

De B700-serie biedt ook beveiligingsvoorzieningen met onder meer PIN-printen, printer-encryptie, harddisk wipe en de mogelijkheid opgeslagen printopdrachten veilig te wissen. Standaard hebben de printers een papierinvoer voor 630 vel. Met optioneel verkrijgbare lades kan dit worden uitgebreid tot maximaal 3.160 vel.

Beschikbaarheid en prijzen
De printers uit de OKI B700-serie zijn begin oktober beschikbaar voor een adviesprijs die start vanaf € 579 exclusief BTW.

Foto van OKI
Website: OKI Belgium
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel2D omvormen in 3D met één pennestreek
Volgend artikelVideo toont de wonderlijke dans van poeder op geluidsgolven
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.