2-schijven NAS voor het thuisnetwerk van D-Link

0
32
D-Link introduceert een compacte NAS voor het thuisnetwerk voor het maken van back-ups en het streamen van media zoals films en muziek.

De D-Link ShareCenter+ 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure (DNS-327L) NAS kan je uitrusten met twee 3,5-inch SATA harde schijven. De NAS heeft een USB 3.0-aansluiting voor extra externe opslag of multifunctionele printer en een Gigabit Ethernet-aansluiting.

Met de software-wizard kan je de schijven installeren in een RAID 1, RAID 0, JBOD of Standard-configuratie. D-Link levert de DNS-327L met uitgebreide back-upsoftware. De NAS ondersteunt ook Apple Time Machine.

D-Link ShareCenter+ 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure (DNS-327L)

D-Link ShareCenter+ 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure (DNS-327L) (© ; licentie: )

De ShareCenter+ 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure ondersteunt de gratis mydlink Cloud Services. Daarmee heb je op afstand toegang tot je gegevens via je pc, mobiele telefoon of tablet. De NAS heeft ook een DLNA-certificatie.

Met Music Center, met een geïntegreerde muziekspeler en ondersteuning voor Apple AirPlay, kan je je muziekverzameling beheren. Met Photo Center kan je je fotoalbums maken, foto’s beheren en ze delen via sociale netwerken. Surveillance Center biedt een eenvoudig systeem voor camerabewaking. Je kan tot vier D-Link Cloud Camera’s gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link ShareCenter+ 2-Bay Cloud Network Storage Enclosure (DNS-327L) is verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 199.

Vorig artikel10,1-inch Android tablet met quad-core processor van Acer
Volgend artikelPioneer navigatiesysteem toont in de auto informatie met augmented reality
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.