Nieuwe monitorlijn met AH-IPS-technologie bij AOC

0
45
AOC brengt een nieuwe lijn monitoren op de markt met nieuwe generatie AH-IPS- en IPS 3D-technologie in een slank design.

De nieuwe 69-serie monitoren van AOC bestaat uit zes modellen in een een slank design zonder randen. Met afmetingen van 21,5-inch (54,6 cm), 23-inch (58,4 cm) en 27-inch (68,6 cm) zijn deze monitoren geschikt voor thuisgebruik en kantoren aan huis. De serie maakt gebruik van kwikvrije WLED-achtergrondverlichting.

AOC d2769Vh

AOC d2769Vh (© ; licentie: )


AOC biedt met deze monitoren AH-IPS- en IPS 3D-beeldscheremen aan voor een betaalbare prijs. De nieuwe Advanced High Performance IPS-panelen zorgen voor een levensechte kleurweergave met een kijkhoek tot 178°, zowel verticaal als horizontaal. De IPS 3D-modellen zijn vooral gericht op gamers en multimedia-gebruikers en beschikken over 3D-functionaliteit met lichtgewicht gepolariseerde 3D-brillen. Met de ingebouwde converteerfunctie kunnen 2D-beelden worden weergegeven in 3D door eenvoudigweg op de knop aan de voorkant te drukken.

De AOC 69-serie beschikt over talrijke verbindingsmogelijkheden. Afhankelijk van het model kan je tegelijkertijd meerdere beeldbronnen aansluiten via D-Sub, DVI-D, HDCP-compatibele HDMI, een geïntegreerde DisplayPort en via MHL. De MHL aansluiting kan worden gebruikt voor het aankoppelen van Android apparaten, waarmee de content van het betreffende apparaat direct in Full HD wordt weergegeven op het scherm. Een bijkomend voordeel is dat de tablet of smartphone tegelijkertijd wordt opgeladen.

Prijs en beschikbaarheid
De AOC 69-serie monitoren is al verkrijgbaar. De fabrikant geeft op de serie een garantie van drie jaar, inclusief een vervangservice op locatie. De modellen hebben de volgende adviesprijzen:

– AOC i2269Vw: € 149
– AOC i2369v: € 159
– AOC i2269Vwm: € 159
– AOC i2369Vm: € 169
– AOC i2769Vm: € 269
– AOC d2769Vh: € 289

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCoolpix camera met kantelbare monitor en WiFi van Nikon
Volgend artikelHTC Android smartphone met quad-core processor en 8 megapixel camera
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.