Coolpix camera met kantelbare monitor en WiFi van Nikon

0
97
Nikon breidt de Coolpix S-serie digitale camera’s uit met een model dat is uitgerust met een kantelbaar scherm en ingebouwde Wifi om gemakkelijk foto’s en video’s te delen.

De Nikon Coolpix S6600 is uitgerust met een 16 megapixel backlit CMOS-sensor, de Expeed C2-beeldverwerkingsprocessor en een 12x optische zoom. De camera heeft een kantelbare monitor waarmee het gemakkelijker is om zelfportretten te maken of foto- en video-opnames te maken vanuit een hoge of lage hoek. Bovendien kan je wanneer de monitor in de zelfportretstand staat dankzij de functie Gesture Control (Bewegingscontrole) foto’s maken, video’s opnemen en zelfs de zoom regelen door met je hand een veegbeweging te maken.

Nikon Coolpix S6600

(© ; licentie: )

De Coolpix S6600 heeft een 6,7 cm grote TFT-lcd-monitor met circa 460.000 beeldpunten, anti-reflectiecoating en instelbare helderheid met vijf niveaus. De camera biedt ook een reeks filters en effecten. In de stand Quick Effect (Sneleffect) kan je een speciaal effect direct nadat je een foto hebt gemaakt met één druk op de knop toepassen. De camera kan tevens Full HD-films met stereogeluid opnemen.

De Coolpix S6600 heeft WiFi 802.11 b/g/n ingebouwd zodat je foto´s gemakkelijk draadloos kan verzenden naar je smartapparaat om om ze te delen via sociale media of om een GPS-locatie toe te voegen. De Coolpix camera meet 96,9 x 57,1 x 27,2 mm en weegt 165 gram (inclusief Li-ionbatterij en SD-geheugenkaart).

Prijs en beschikbaarheid
De Nikon Coolpix S6600 digitale camera is vanaf 22 augustus 2013 verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, paars en wit voor een adviesprijs van € 199.

Foto van Nikon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTraditionele meetlat met Augmented Reality
Volgend artikelNieuwe monitorlijn met AH-IPS-technologie bij AOC
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.