Home Hardware

Desktop-pc in “Op = op”-aanbieding bij Aldi: terug van (heel even) weggeweest

3
469
We geven je even mee dat er in de Nederlandse Aldi-folder weer een desktop computer te koop staat. De Medion Akoya MD 8823 (P2310D) desktop-pc is te verkrijgen vanaf woensdag 31 juli 2013 voor 499 euro.

Bovenop de foto in de Aldi folder staat in het rood vermeld “op = op”. Dergelijk opschrift heb je waarschijnlijk nog gezien, het wordt wel meer gehanteerd door winkelketens wanneer ze uitzonderlijk een éénmalig aanbod hebben aan een ongeziene prijs zodat stockbreuk niet uit te sluiten is.

Aldi Medion Akoya MD8823

Aldi Medion Akoya MD8823 (© ; licentie: )

Niet zo bij Aldi Nederland. Het gaat hier om de Medion Akoya MD 8823 (P2310D) die vorige maand (26 juni 2013) ook al te koop was in Nederland en nog enkele maanden eerder (20 maart 2013) in de Belgische Aldi’s. Je kan dan ook gerust stellen dat ze nog enkele restantjes in hun magazijnen hebben staan die dringend de deur uit moeten.

Niet verwonderlijk, want deze desktop-pc is gebouwd rond een Intel Core i3-3220 processor, een CPU van de derde generatie Intel Core processors (Ivy Bridge). Momenteel kan je weliswaar alleen nog maar Core i5 en Core i7 processors van de vierde generatie (Haswell) kopen, maar de Haswell Core i3’s zullen niet lang meer op zich laten wachten.

Als het zover is raak je zo’n Core i3-3220 processor aan de straatstenen niet meer kwijt. In dergelijke omstandigheden kan je nog altijd proberen je product te slijten aan sterk verminderde prijs, maar dat is hier niet het geval: de prijs van de Medion Akoya MD 8823 (P2310D) desktop-pc blijft bij Aldi onveranderd op 499 euro staan.

Dit neemt niet weg dat de Medion Akoya MD 8823 (P2310D) nog altijd een leuke desktop-pc blijft, zie onze preview in het artikel “Medion multimedia pc te koop bij Aldi België”, maar een éénmalig uitzonderlijk aanbod kunnen we het bezwaarlijk noemen.

€ 499

Foto van Aldi Nederland
Website: Aldi Nederland
Categorieën: Distributeurs, Nederland
Naar begin pagina.

3 REACTIES

  1. Dat men een pc terug aanbiedt, kan ik nog aannemen. Maar dezelde harde schijf van 3TB in België 30 euro duurder verkopen dan in Nederland is wel een Aldistunt. En dat heeft toch niets meer met btw te maken !

  2. Leuke “Desktop”… na de eerste update werkt je usb muis en toetsenbord niet meer, lang leve windows 8 en Medion (helpdesk Medion is goed € 😉 ) ,had nog een ps2 set liggen. is en was bekend.!! bij Medion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.