Powerline range+ technologie bereikt snelheden tot 600 Mbps

0
65
devolo maakt Powerline netwerken via het bestaande elektriciteitsnet in je woning sneller dankzij nieuwe range+ technologie. Hiermee zijn snelheden tot 600 Mbps mogelijk volgens de fabrikant.

De devolo range+ technologie gebruikt alle drie de koperdraden in de stroomkabel om verbindingssnelheden tot 600 Mbps mogelijk te maken met een Powerline netwerk via het elektriciteitsnet in huis. De huidige Powerline-technologie gebruikt slechts twee van de drie draden in een stroomkabel (de fase- en neutrale geleider). De nieuwe range+ technologie van devolo gebruikt ook de aardegeleider.

devolo range+

devolo range+ (© ; licentie: )

devolo kondigt twee producten aan in het gamma met range+: de devolo dLAN 650+ en dLAN 650 triple+. De dLAN 650+ adpater heeft naast een Gigabit LAN-aansluiting ook een geïntegreerd stopcontact met netfilter. Volgens devolo verbetert dit de overdrachtscapaciteit zelfs nog meer. De dLAN 650 triple+ biedt naast de kenmerken van de dLAN 650+ drie Gigabit LAN-poorten.

Prijs en beschikbaardheid
De devolo dLAN 650+ en dLAN 650 triple+ range+ Powerline-adapters zullen in het najaar beschikbaar zijn. De prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCorel vernieuwt software voor digitaal schilderen
Volgend artikelFuturistisch zonnepaneel laadt nieuwe Volvo hybride auto op
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.