Flexibele tablethouder voor iPad en Android tablets

0
16
G-Inspired brengt met de Goos-e een tablethouder op de markt waarmee je een iPad in elke gewenste positie kan gebruiken. Later dit jaar volgt ook een versie voor Android tablets.

De Goos-e tablethouder maakt het mogelijk om de iPad handenvrij te gebruiken. De houder heeft een stabiele voet die voorzien is van een laag anti-slip. De arm is flexibel en de houder heeft een verstelbare rotatieknop zodat je de tablet 360 graden kan draaien.

Goos-e

Goos-e (© ; licentie: )

De voet van de Goos-e tablethouder is ook verwisselbaar en kan je vervangen door een klem. Daardoor is de tablet gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een tafelblad. De Goos-e weegt circa 7 kg (voet 5,5 kg) en de maximale lengte van deze ‘ganzennek’ is 55 cm.

Prijs en beschikbaarheid
De Goos-e voor iPad (vanaf generatie 2) is verkrijgbaar in zes kleuren en heeft een adviesprijs van € 89. De Goos-e zal wellicht vanaf september beschikbaar zijn voor Android-tablets.

Vorig artikelCanons eerste spiegelreflex met Dual Pixel CMOS AF-technologie
Volgend artikelErg betaalbare 3G mobiele telefoons van Nokia
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.