NAS van Amerikaanse makelij voor twee harde schijven

0
31
TRENDnet, een Amerikaanse fabrikant van hardware voor netwerken, introduceert een Network Attached Server voor twee harde schijven en met functies om video en muziek te streamen.

De TRENDnet TN-200 is een NAS met twee baaien voor 3,5-inch SATA harde schijven. De server kan twee harde schijven van maximum 4 TB bevatten en zo tot 8 TB aan data opslaan. De TN-200 is uitgerust met een Gigabit Ethernet-poort en een USB-poort.

TRENDnet TN-200

TRENDnet TN-200 (© ; licentie: )

De NAS van TRENDnet kan gelijktijdig HD-video’s en muziek afspelen van DLNA gecertificeerde Smart TV’s, mediaspelers en game consoles. Een iTunes server biedt de mogelijkheid een grote iTunes-bibliotheek te delen via het netwerk.

De TN-200 biedt verder met Back-up Center de mogelijkheid back-ups te maken van bestanden. Je kan back-ups ook programmeren en de NAS ondersteunt Apple Time Machine. De TN-200 heeft een One-Touch USB-knop om automatisch een back-up te maken van de inhoud van een aangesloten USB-apparaat. Met Download Center programmeer je downloads van websites, BitTorrent of een FTP site.

De TRENDnet TN-200 NAS biedt ook mogelijkheden om energie te besparen. Je kan een weekplanning opstellen wanneer het apparaat in slaapstand moet vallen. Volgens de fabrikant bedraagt het maximale stroomverbruik 26 watt. De NAS meet 52 x 105 x 185 mm.

Prijs en beschikbaarheid
De TRENDnet TN-200 NAS heeft een adviesprijs van € 159,99.

Foto van TRENDnet
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGoogle maakt kaarten Google Maps en Earth wolkenvrij
Volgend artikelFRITZ!Box router met twee simultane datastromen van 450 Mbit/s
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.